Available on the App Store

iHögskoleprov

Det ultimata mobila läromedlet inför högskoleprovet!

iHögskoleprov innehåller över 1700 ORD-frågor, 300 NOG-frågor och massor av användbara funktioner samt 11 konkreta och informativa guider . Med iHögskoleprov kan du till och med utmana dina vänner på Facebook eller via mail direkt i applikationen!

Allt material i iHögskoleprov bygger på de 19 senaste högskoleproven och alla frågorna är utformade och formulerade som på det riktiga provet.

Fler än 2 000 frågor

iHögskoleprov innehåller totalt fler än 2000 frågor med varierad svårighetsgrad och utformning. Allt material i iHögskoleprov bygger på de 19 senaste högskoleproven och alla frågorna är utformade och formulerade som på det riktiga provet. För att ytterligare variera frågorna blandas ordningen på svarsalternativen i varje prov.

11 guider

iHögskoleprov innehåller motsvarande 15 A4-sidor med informativa och konkreta guider om hur du förbereder dig inför, övar på och presterar bra på det riktiga provet. Guiderna innehåller bl.a. tydliga guider till alla fem delprov (ORD, NOG, LÄS, ELF och DTK), konkreta strategier, vanliga prefix och mycket mer.

Smart gränssnitt

iHögskoleprov har ett smart och användarvänligt gränssnitt som minimerar mängden bläddrande och klickande. Varje fråga ryms i ett fönster på telefonen utan att du behöver bläddra, och du kommer omedelbart vidare till nästa fråga när du har svarat. Provet sparas successivt och du kan alltid gå tillbaka och ändra dina svar. Du kan närsomhelst avbryta ett prov för att till exempel ta emot ett samtal och sedan återuppta det från samma fråga.

Provpoäng

Efter varje prov så får du reda på hur många rätt du hade, hur många procent rätt du hade, hur lång tid du tog på dig samt en ungefärlig högskoleprovspoäng mellan 0,0 och 2,0 baserad på 2009 års nomineringstabell.

Överskådlig rättning

När du har avslutat ett prov kan du även välja att se en detaljerad översikt över ditt resultat. Varje fråga redovisas då tydligt med fråga, alla svarsalternativ, ditt svar och det korrekta svaret. Din svarsstatistik spåras också löpande av applikationen så att du kan se hur många prov du genomfört, din bästa poäng och tid och din genomsnittliga poäng och tid.

Utmana dina vänner

iHögskoleprov är integrerad med Facebook och har en inbyggd mejlfunktion. På så sätt kan du dela med dig av dina resultat till släkt och vänner.