Available on the App Store

iVägmärken

Sveriges mest omfattande vägmärkes-applikation!

iVägmärken innehåller över 350 vägmärkesfrågor, massor av användbara funktioner och ett omfattande uppslagsverk med alla 554 officiella vägmärken, signaler, tecken och vägmarkeringar. Med iVägmärken kan du till och med utmana dina vänner på Facebook eller via mail direkt i applikationen!

iVägmärken är utformat för alla som vill ta körkort men passar även alla med körkort som vill friska upp sina kunskaper på ett roligt sätt.

Fler än 350 frågor

iVägmärken innehåller fler än 350 vägmärkesfrågor med varierad svårighetsgrad och utformning. För att klara alla frågor räcker det inte med att veta vad alla vägmärken heter, du måste även veta vad de faktiskt innebär. För att ytterligare variera frågorna blandas ordningen på svarsalternativen i varje prov.

Uppslagsverk med vägmärken

Uppslagsverket innehåller samtliga 554 officiella svenska vägmärken, signaler, tecken och vägmarkeringar. Varje vägmärke finns beskrivet med bild, det officiella namnet och en förklarande text om vad vägmärket innebär och vilka regler som gäller i anslutning till märket.

Smart gränssnitt

iVägmärken har ett smart och användarvänligt gränssnitt som minimerar mängden bläddrande och klickande. Varje fråga ryms i ett fönster på telefonen utan att du behöver bläddra, och du kommer omedelbart vidare till nästa fråga när du har svarat. Provet sparas successivt och du kan alltid gå tillbaka och ändra dina svar. Du kan närsomhelst avbryta ett prov för att till exempel ta emot ett samtal och sedan återuppta det från samma fråga.

Överskådlig rättning

När du har avslutat ett prov kan du välja att se en detaljerad översikt över ditt resultat. Varje fråga redovisas separat med ditt angivna svar och det korrekta svaret. Din svarsstatistik spåras också löpande av iVägmärken så att du kan se hur många prov du genomfört, hur många som blev godkända, din bästa poäng och tid och din genomsnittliga poäng och tid.

Utmana dina vänner

iVägmärken är integrerad med Facebook och har en inbyggd mejlfunktion. På så sätt kan du dela med dig av dina resultat till släkt och vänner.Tack till


Betatestare

Alexander Dannefalk
Julia Hoff
Kalle Landelius
Oskar Malmberg
Andréa Malmsten